Kerst met Greens op Tafel
29 november 2021
De chef voert u mee naar de oorsprong van de producten en laat u proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft. Een culinaire smaakbeleving!
Op veler verzoek komen wij tijdens de Kerstdagen nog één keer terug met Greens op Tafel: chef Ayk van der Stadt gaat ons verrassen met een drie- en viergangen diner voor thuis op tafel. Natuurlijk weer inclusief een heldere video-instructie!
Het Kerstmenu is te bestellen voor het weekend van 17 t/m 19 december en van 24 t/m 26 december. Afhalen of bezorgen (à €5,00 per bestelling) is op respectievelijk vrijdag 17 en 24 december.
Kerstmenu
Voorgerecht
Een salade van spruit & krieltjes met een cracker van roggebrood, verschillende wortelgroenten en een vinaigrette van anijs
Tussen
Aardpeer truffelsoep met knolselderij en rookolie
Hoofdgerecht
Ganzenborst met een crème van pompoen, geroosterde peterseliewortel, koningsoesterzwam, een rouleau van witte kool, gepofte graan en een jus van bramen & geoxideerde rode wijn
Hoofdgerecht vegetarisch
Dry aged biet met een crème van pompoen, geroosterde peterseliewortel, koning oesterzwam, een rouleau van witte kool, gepoft graan en een jus van bramen & geoxideerde rode wijn
Dessert
Buche van citrusfruit & witte chocolade met een crémeux van rode biet en pistache
Wijnen
Vermador Blanco 2020
Frisse wijn van airén & macabeo druiven, kreeg geen vatrijping en is biologisch én vegan gecertificeerd.
La Brossette 2020
Een geurige, zachte rode Loirewijn, biologisch gecertificeerd en past perfect bij gans, wortel en knolgroenten
Prijs driegangen menu: €34,50 per persoon
Prijs viergangen menu: €38,50 per persoon
Prijs wijnarrangement: €31,50 (één fles witte wijn en één fles rode wijn)
Te reserveren door een mailtje te sturen naar restaurant@greensinthepark.nl