Op 31 mei 2017 werd ons plan voor de realisatie van Greens in the Park, het sociaal maatschappelijke project met een moestuin & biologisch restaurant op het voormalige midgetgolf terrein in het Westbroekpark, besproken in de Commissie Ruimte van de Gemeenteraad van de Gemeente Den Haag. We werden een beetje verlegen van zoveel positieve reacties die we kregen van alle fracties en wethouder Boudewijn Revis. Het plan werd dan ook unaniem door alle fracties ondersteund en zonder bedenkingen doorgestuurd aan de gemeenteraad.


U kunt de behandeling terugvinden via de volgende link: https://c.connectedviews.com/05/SitePlayer/Den_Haag?session=10415. Agendapunt F betreft ons raadsvoorstel aangaande de Verklaring van geen bedenkingen (Wabo) t.a.v. de aanvraag omgevingsvergunning Kapelweg ongewijzigd nabij 20 en start na 18 minuten en 25 seconden.

 

commissie ruimte 31052017.jpg